Review: HANWAG - Alverstone Lady Gtx

Gepost op 21 oktober 2014  ¤  tags: review  gear      Reageer

hanwag

Afgelopen half jaar hebben we de schoen uitvoerig kunnen testen tijdens tochten doorheen de Ardennen, Hoge Kempen, Voerstreek en als kers op de taart gedurende twee meerdaagse trekkings doorheen Andorra en het Nationaal Park Aigues Tortes.

Klik hier voor de review

Review: AKU - Superalp NBK HI GTX

Gepost op 15 oktober 2014  ¤  tags: gear  review      Reageer

AKU

Afgelopen zomer 2014 hebben we de AKU Superalp NBK HI GTX uitvoerig kunnen testen tijdens twee meerdaagse trekkings doorheen Andorra en het Nationaal Park Aigues Tortes.

Klik hier voor de review

Review: Osprey Exos 48 en 58

Gepost op 24 september 2014  ¤  tags: review  gear      Reageer

Osprey

Afgelopen zomer kregen we de kans om zowel de Exos 48 als de Exos 58 uitvoerig te testen tijdens meerdere trekkings in de Spaanse Pyreneeen en Andorra. De Exos 48 werd gebruikt tijdens een huttentocht doorheen het Nationaal Park Aigues Tortes.
Voor een zesdaagse trekking rondom Andorra kozen we voor het grotere broertje, de Exos 58, aangezien we nu ook tent, slaapzak, matje, kookmateriaal en eten met ons meedroegen.

Klik hier voor de review

Review: Buffalo Special 6

Gepost op 16 september 2014  ¤  tags: review  gear      Reageer

Buffalo

Het Britse merk Buffalo is al jaren op de markt. Toch is het merk relatief onbekend. Maar dat is het laatste van hun zorgen. Buffalo wil in de eerste plaats kwaliteitsproducten afleveren die nog steeds in de UK gemaakt worden.
Jan Buys schreef zijn ervaringen neer in een leuke productbespreking.

Klik hier voor de review

Review: Woolpower - Crewneck 200

Gepost op 27 mei 2014  ¤  tags: review  gear      Reageer

Woolpower

Misschien trek je deze zomer naar koudere oorden, of ben je reeds bezig met voorbereidingen voor deze winter? Overweeg dan zeker eens een basislaag van het Zweedse Woolpower. Afgelopen winter hebben we de Crewneck 200 getest waarna we twee conclusies hebben kunnen trekken: merinowol is top en de afgelopen winter een flop!

Klik hier voor de review

Review: SILVA - Cross Trail II

Gepost op 25 januari 2014  ¤  tags: gear  review      Reageer

Silva

De Silva Cross Trail II is de langverwachte upgrade van de zeer populaire sportieve X-trail van de Zweedse fabrikant Silva. Deze lamp werd specifiek ontwikkeld voor actieve sporten waarbij zowel comfort en lichtverdeling van groot belang zijn. Door de verschillende montagemogelijkheden is dit een erg veelzijdige hoofdlamp geworden.

Klik hier voor de review

Review: OPINEL - N°8 Outdoor

Gepost op 28 oktober 2013  ¤  tags: review  gear      Reageer

Opinel

De Opinel N°8 Outdoor is de gemoderniseerde outdoorversie van de klassieke Opinel N°8. TheOutdoors kreeg de gelegenheid om dit mes gedurende een lange tijd uit te testen in het veld. Na talrijke trips kwamen we tot een erg positieve beoordeling. Dit mes is licht, kwalitatief en betaalbaar. Zonder twijfel een aanrader om steeds op zak te hebben.

Klik hier voor de review

SOG - Entrenching Tool

Gepost op 23 oktober 2013  ¤  tags: review  gear  wildcraft      Reageer

SOG

De Entrenching Tool van SOG is een handig, opvouwbaar schopje waarmee je gerust wat aarde, vuil of sneeuw kan verzetten. Dit product van SOG is minder geschikt voor hikers of alpinisten, des te meer voor bushcraft- en survivalliefhebbers. Sterke punte zijn vooral het geringe gewicht, de compactheid en dat voor een meer dan redelijke prijs.

Klik hier voor de review

TERNUA - Ladder shirt en Soundly bermuda

Gepost op 10 september 2013  ¤  tags: review  gear      Reageer

TERNUA

Het is nu reeds meer dan een jaar geleden sinds we de eerste Ternua-producten aan een grondige test onderwierpen. Ondertussen hebben we uit de verschillende collecties tal van producten gebruikt op diverse outdoortrips en zijn wij overtuigd van de kwaliteit en degelijkheid van dit Spaanse merk. Afgelopen trekking doorheen de Italiaanse Dolomieten hebben we dagelijks twee kledingstukken uit de zomercollectie 2013 getest: het Ladder shirt en de Soundly wandelshort.

Klik hier voor de review

PATAGONIA - Capilene 4 Hoody

Gepost op 20 juni 2013  ¤  tags: gear  review      Reageer

PATAGONIA- Capilene 4 Hoody

De afgelopen maanden hebben we uitvoerig de Capile 4 Hoody van Patagonia kunnen testen. Dit is zonder twijfel één van de beste basislagen die we tot hiertoe hebben kunnen testen. Een absolute aanrader!

Klik hier voor de review

[ sluiten ]



Reageer

* Verplicht veld

[ sluiten ]